Fagområder og personaleløsninger

Hos Kelly Services arbejder vi kontinuerligt på at forblive den bedste leverandør af fleksible personaleløsninger. Nøglen til vores succes er blandt andet en grundig og omfattende rekrutteringsprocess. Udvælgelsen af vores konsulenter er baseret på mere end 60 års erfaring på området, i kombination med vores ISO 9001 certificering.

Vi leverer personale for kortere eller længere perioder, i henhold til vores kunders ønsker. Og når du vælger Kelly Services som samarbejdspartner, er du sikret kvalificeret og dygtige medarbejdere, uanset om det drejer sig om en enkelt medarbejder på kort sigt, eller bemanding af en hel afdeling på længere sigt. Vi bestræber os altid på at levere de medarbejdere til virksomheden, som giver dig frihed til at fokusere på de væsentlige opgaver.

Effektivitet

Hos Kelly ligger vi stor vægt på at finde de rigtige medarbejdere. Vi præsenterer dig for et udvalg af veluddannede og erfarne kandidater, som vi på forhånd har interviewet og vurderet. Dette effektiviserer ansættelsesprocessen væsentligt, og samtidig slipper du for at spilde tiden på uvæsentlige kandidater. Vi vurderer kandidatens kvalifikationer, erfaring, holdning og motivation, således du kun møder de kandidater der har de rette kompetencer og interessen i den nærværende stilling. For at sikre os, at kandidaten passer ind i virksomhedens arbejdsmiljø, udfører vi i tillæg en omfattende evaluering af virksomheden og afdelingens behov. Ud fra både besøg og samtaler, samt tilbagemeldinger fra medarbejdere som har arbejdet i virksomheden, kan Kelly Services finde de rigtige kandidater til enhver stilling.

Specialister rekrutterer specialister

Kelly Services leverer et bredt spektrum af ydelser og personaleløsninger. Som tillæg til rekrutteringer, kan vi rådgive omkring omstillingsprocesser og outsourcing. Følg nedenstående links for at læse mere om vores specialist områder:

 

dk_fagomrader

dk_fagomrader

På jagt efter nye udfordringer?

Find a Job

På jagt efter nye udfordringer?

Find a Job

På jagt efter ny medarbejder?

Send foresporgsel

På jagt efter ny medarbejder?

Send foresporgsel
Nyheder fra nettet