Sociale netværk

Kelly er tilstede på de sociale netværk, og du kan finde samt følge os på LinkedIn, Facebook og Twitter. Her vil du kunne finde aktuelle ledige stillinger som Kelly rekrutterer til, samt spændende artikler og relevante pressemeddelelser. En del af vores rekrutteringsproces er at søge og finde kandidater gennem de sociale medier. 

 

Social Media DK

 

LinkedIn

Følg os på Kelly Services Danmark, og få information om os, nyheder og deltag i interessante diskussioner.

En opdateret profil på LinkedIn gør dig mere synlig og arbejdsgivere kan søge dig ud. Dette kan lede til et jobinterview. At profilere sig selv med karriereforløb og som arbejdssøgende på dette netværk har også andre fordele. Selvom det måske ikke fører til en ansættelse i første ombæring, kan du gøre opmærksom på at du er jobsøgende, det eneste du skal gøre er at investere lidt tid.

 

Facebook

På Facebook bliver forskellige jobs samt aktuelle artikler og nyheder delt, så du kan være på forkant med det aktuelle jobmarked. Følg vores Facebook side

 

Twitter

Følg os på følgende Twitter-kontoer: KellyJob og KellyFinanceDK 

Ved at følge os på Twitter, får du muligheden for at være den første som ser vores nyeste stillingsopslag, og du forøger dermed dine chancer for at få øje på dit drømmejob.