Gå tilbage
Blog Img

Sådan er du mest produktiv, når du arbejder hjemmefra

​Du vågner og skal på arbejde. Men du skal ikke ud af døren. Ingen morgentrafik, ingen dress-code og måske en bedre work-life balance? Disse er blot nogle af fordele ved at arbejde hjemmefra i dine trygge og hyggelige omgivelser. Dog er det ikke altid solskin og regnbuer, for mange kan have svært ved at arbejde hjemmefra og kæmper med selvdisciplin og produktiviteten.

Hos Kelly anerkender vi, at der er behov for at ændre på dit daglige manuskript og omfavne nye måder at arbejde på. Baseret på vores medarbejders oplevelse giver vi i denne artikel nogle afprøvede og kvalificerede bud på, hvordan man kan forblive produktiv, når man arbejder hjemmefra.

1. Sæt din arbejdstid
2. Sørg for at sidde et sted hvor du ikke bliver udsat for distraktioner
3. Stå op og gør dig klar som skulle du på arbejde, så du ikke sidder i nattøj hele dagen
4. Hold dig til din morgenrutine
5. Hav en permanent arbejdsplads som inspirerer dig
6. Gå en tur, sæt dig udenfor og få noget frisk luft
7. Vær social sammen med andre

For mange er det at arbejde hjemme en drøm, og det er ikke underligt hvorfor. Når det er sagt – er det vigtigt, at hvis du overvejer at skifte job, hvor du skal møde på arbejdspladsen, bliver nødt til at have selvdisciplin for at opretholde en jobtilfredshed og videreføre din karriere. Det gode er, at der i dag er hundredvis af arbejdspladser, der tillader et fleksibelt arbejde, og du har derfor mange muligheder for at kunne tilpasse dine egen hverdag.
Så stop med at drømme og søg efter dit nye fleksible job i dag!