Gå tilbage
Blog Img

5 tips til at inspirere dig til at blive mere produktiv i 2022

I løbet af de sidste par år er det at arbejde hjemmefra blevet normen for mange af os. Og mange medarbejdere ønsker at fortsætte med at arbejde virtuelt på længere sigt. Men det kan være svært at forblive motiveret uden strukturen på kontoret.

Det er det perfekte tidspunkt at reflektere over din arbejdsstil, og hvad du ønsker at opnå i 2022. Her er 5 tips til at hjælpe dig med at blive mere produktiv end nogensinde i det nye år.

1. Lav et fast arbejdsområde. Ifølge Forbes viser undersøgelser, at det at have en plads i hjemmet dedikeret til arbejde er vigtigt for din evne til at fokusere. Hvis du afsætter en specifik "arbejdsplads" i dit hjem, der er fri for distraktion, vil du sandsynligvis koncentrere dig bedre. Hvis du har et gæsteværelse, så overvej at genbruge det som et kontor. Du kan også overveje at rydde plads ved køkkenbordet eller spisebordet til arbejdet.

2. Hold faste arbejdstider. Selvom du er i stand til at bestemme din egen tidsplan, er det nyttigt at holde faste arbejdstider for at sikre, at du kan kommunikere med dit team effektivt. Ved at vænne dig til at gå på arbejde på et bestemt tidspunkt og arbejde til et bestemt tidspunkt, vil du gøre det lettere for dig selv at holde din tidsplan. Glem ikke at medregne tid til pauser, frisk luft og motion, da dette kan øge dit generelle velvære og produktivitet.

3. Hold dig væk fra private opgaver. "The Muse" anbefaler, at en af ​​de bedste måder at forblive produktiv på er at undgå at udføre private opgaver i arbejdstiden. Det er nemt at miste overblikket over tid, når du handler online eller tjekker dine sociale medier – og det kan være på bekostning af din produktivitet.

4. Tjek ind med kolleger. At arbejde hjemmefra kan være meget isolerende - men det behøver det ikke at være. Find en måde at kommunikere med dine teammedlemmer i løbet af dagen, for eksempel gennem Slack eller Microsoft Teams. Det kan også være nyttigt at holde et kort møde i starten af ​​dagen på Zoom eller Google Meet, hvor hele dit team kan samles og diskutere dine nuværende projekter og individuelle opgaver.

5. Klæd dig professionelt på. Det kan være fristende at tage joggingbukser eller endda din pyjamas på, når du ikke skal på et kontor, men afslappet påklædning kan også få dig til at føle dig mindre tilbøjelig til at arbejde. Ved at vælge det samme type tøj, som du ville bære på kontoret, genskaber du dit professionelle arbejdsmiljø derhjemme. Dette kan hjælpe dig med at forblive fokuseret og produktiv – plus, du vil altid være parat til at hoppe på et Zoom-opkald!

At arbejde hjemmefra blev vores 'nye normal' i 2020 og 2021, og 2022 ser ikke anderledes ud. At arbejde hjemmefra kan have enorme fordele, herunder en bedre balance mellem arbejde og privatliv og vinke farvel til din pendling, men det er vigtigt at forblive produktiv. Hold disse 5 tips i tankerne, når du går ind i 2022 for at skabe et hjemmearbejdsmiljø, der hjælper dig med at nå dine mål og være et værdifuldt medlem af dit team – som begge er gode for din karriere.

Kilder:

https://www.forbes.com/sites/forbescommunicationscouncil/2020/04/30/seven-tips-for-staying-productive-while-working-from-home/?sh=5663ea115380