Gå tilbage
Blog Img

Nytårsforsæt: Sådan sætter du bedre mål

​Det er en ældgammel tradition at tænke på en frisk start, når det kommer til begyndelsen af ​​et nyt år, og mange af os sætter stadig store mål, når klokken slår 12 den 31. december. Fra at træne mere til sund kost, få lavet et stort gør-det-selv-projekt eller læse mere. Vores mål er lige så forskellige, som vi er, men mange deler den samme uheldige skæbne – vi formår ikke at holde dem. Desværre har mange af os glemt vores beslutninger, når februar kommer.

Så hvordan kan vi gøre det bedre og arbejde smartere, når det kommer til nye mål?

En metode er at bruge forretningsprincipper og -teknikker til at styre vores mål. For det første vil du sætte en række klare og målbare beslutninger på samme måde, som du kan sætte mål for din karriere eller virksomhed. Husk at holde det overskueligt – 3 til 5 er rigeligt! Dette giver dig mulighed for at være opmærksom på hver enkelt og holde dem under kontrol. Se dine beslutninger som projekter og administrer dem derefter. Analyser dine ressourcer (inklusiv tid og penge), opdel dem i milepæle og skab nogle realistiske rammer for succes. Denne analytiske tilgang er meget mere tilbøjelig til at blive en succes end blot at fortælle universet, at dette er året, hvor du får en six-pack! Gå tilbage og mål dine fremskridt hver måned for at holde dig på sporet.

En anden måde at påtage sig nytårsforsætter er at vende dem fuldstændig på hovedet og begynde at fejre nytårs præstationer i stedet for. På denne måde, i stedet for at sætte et nyt mål, skal du i stedet i slutningen af ​​måneden notere de præstationer, du har opnået. Ingen skuffelser, hold dig til gode præstationer, og du har garanteret masser af gode ting at se stolt tilbage på! Dette kan se sådan ud:

Januar – jeg havde en fantastisk første måned på mit nye job (hjemmearbejde, seje kollegaer, høj løn, forretningsrejser at se frem til), og jeg har allerede fået positiv feedback fra ledelsen!

Februar - Det lykkedes mig at løse et udfordrende problem for en klient, jeg spiste sund mad i det meste af måneden, og jeg har gået mere.

Marts – Jeg startede på et kursus for at forbedre mine tekniske færdigheder på arbejdet, jeg læste en fantastisk ny bog, der har været på min læseliste i evigheder, og jeg meldte mig frivilligt til et velgørenhedsarrangement.

Se, de små gevinster stiger hurtigt! Er det ikke mere tilfredsstillende end et nytårsforsæt, som du glemmer om et par uger?

De siger, at du skal spise en elefant en bid ad gangen, og uanset om du beslutter dig for at projektstyre dine nytårsforsæt eller vende dem helt på hovedet, er det vigtigt at fejre de små sejre undervejs såvel som de store præstationer. Her er til et vellykket og produktivt 2022!

#Nytårsforsæt #2022mål #Whatsnext #sætnyemål