Fagområder og personaleløsninger

Kelly er i dag et af Europas førende rekrutterings- og vikarbureauer. Nøglen til vores succes er blandt andet en grundig og omfattende rekrutteringsprocess. Udvælgelsen af vores konsulenter er bl.a. baseret på mere end 70 års erfaring på området. I Danmark har vi afdelinger i både København og Århus. Vi leverer personale for kortere eller længere perioder, i henhold til vores kunders ønsker. Og når du vælger Kelly Services som samarbejdspartner, er du sikret kvalificeret og dygtige medarbejdere, uanset om det drejer sig om en enkelt medarbejder på kort sigt eller bemanding af en hel afdeling på længere sigt. Vi bestræber os altid på at levere de medarbejdere til virksomheden, som giver dig frihed til at fokusere på de væsentlige opgaver

Kelly – din partner indenfor rekrutterings- og vikarløsninger

Vi har ressourcerne til at finde den helt rigtige medarbejder til din virksomhed, uanset om du søger medarbejdere til enten faste eller midlertidig stillinger på alle niveauer. Læs mere om os og vores arbejdsmåde herunder og opdag, hvorfor vi er den perfekte partner for din virksomhed.

Vores rekrutteringskonsulenter

Hos Kelly arbejder vi ud fra konceptet ”specialister rekrutterer specialister”. Vores rekrutteringskonsulenter er alle specialister i form af en teoretisk uddannelse og/eller erhvervserfaring inden for vores otte fagområder; Life Sciences, Kontor og administration, Kunde- og callcenter, Teknik og produktion, Lager, Økonomi og finans, Salg og marketing samt Travel. Alle vores konsulenter har en solid rekrutteringsbaggrund og kendskab til de nyeste tendenser på markedet samt et stort kandidat- og kundenetværk.

Vores rekrutteringsløsninger

Alt fra én kilde - vi leverer ikke kun den rette kandidat, vi leverer også den rette løsning i forhold til virksomhedens behov. Vores rekrutteringsløsninger omfatter alt fra Search & Selection, vikariater, ansættelse af selvstændig konsulenter til staffleasing og outplacement. Så, hvad end behovet er, har vi løsningen.

Vores rekrutteringsproces

For os handler det om at forstå virksomheden og den stilling, som skal besættes, derfor starter vores rekrutteringsproces med et møde, for at vi derigennem kan få et godt indblik i virksomhedens behov, forventninger samt virksomhedskulturen. Efter at have kortlagt virksomheden samt stillingen går vores søgning i gang med at finde den helt rette kandidat. For at finde denne kandidat vurderer og evaluerer vi grundigt alle vores kandidater gennem uddybende interviews, referencecheck, verifikation af eksamensbeviser samt relevante tests. Herefter bliver de udvalgte kandidater præsenteret og efterfølgende rådgives virksomheden omkring ansættelsesforhold samt lønniveau.

Med Kelly sparer du både tid og penge

Vores kunder oplever, at de både spare tid og penge, når de vælger Kelly som samarbejdspartner. Kelly tilbyder nemlig skræddersyede rekrutteringsløsninger tilpasset virksomhedens behov, hvad enten der er brug for en medarbejder til kortere eller længere perioder, fuldtid eller deltid. Desuden lever vi af kvalitet og et højt serviceniveau med fokus på at møde vores kunder, der hvor deres behov er, så vi kan finde den helt rigtige løsning sammen. Derfor arbejder vi også kontinuerligt med at forblive den bedste leverandør af fleksible personaleløsninger.

Kelly gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg

En sund virksomhedskultur kræver et godt match mellem virksomheden og medarbejderne. Med Kelly som sparringspartner gør vi det til vores mål at finde den helt rette kandidat til vores kunders behov gennem grundig dialog. Når du vælger en af Kellys løsninger, hjælper vores specialister med at definere stillingen og rådgiver ud fra deres solide erfaringsgrundlag. På den måde kan vi samle den mest kvalificerede pulje af kandidater og sikre den bedste kvalitet af vores rekrutteringsløsninger. Vi ønsker at gøre det så nemt for kunden at træffe det helt rigtige valg, derfor ser vi sparring som nøglen til at kunne levere det bedste resultat og gennemføre den mest succesfulde rekruttering for både kunde og kandidat.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, hvis du har spørgsmål eller forespørgsel på en rekruttering eller vikaropgave.

Ring på telefon 70 10 00 50 og hør hvordan Kelly kan hjælpe.