Kelly Services | Lager og produktion

Rekruttering inden for Lager og produktion

Kelly Industrial arbejder ud fra konceptet ”specialister rekrutterer specialister”. Kelly Industrial løser vikariater, Try & Hire og rekrutteringer hvor alle opgaver bliver grundigt afdækket således, opgaverne kan løses til fuld tilfredshed for både kunder og kandidater. Kelly er i dag et af Europas førende rekrutterings- og vikarbureauer. I Danmark har vi afdelinger i både København og Århus, hvor vi inden for lager og produktion fokuserer på brancher som bygge og anlæg, landbrugs- og råvaresektoren, fødevaresektoren og medicinal industrien.

Rekruttering inden for Lager og produktion

Vores rekrutteringskonsulenter

Vores rekrutteringskonsulenter er alle specialister i form af enten en teoretisk uddannelse og/eller erhvervserfaring inden for salg og marketingsområdet kombineret med en solid rekrutteringsbaggrund. Vi har derfor et indgående kendskab til de lager og produktionsfunktioner, som vi rekrutterer til. Desuden har vi kendskab til de nyeste tendenser på markedet samt et stort kandidat- og kundenetværk.

Vi har rekrutteret inden for følgende områder: Forskning og udvikling, kvalitet, produkt- og procesudvikling, produktion og pakkeri, life science, ingeniør og teknik, marketing og salg, økonomi og regnskab, office samt leasing.

Kelly Industrial har blandt andet rekrutteret til følgende stillinger:

  • Pluk og Pak
  • Fødevareproduktion
  • Pakkesortering
  • Medicinalindustri
  • Containertømning
  • General Produktion
  • Varemodtagelse og forsendelse
  • Truckkørsel
  • Øvrig industri med specielle krav til GMP, LEAN, Batchjournaler, Kemi etc.

Vores rekrutteringsproces

For os handler det om at forstå virksomheden og den stilling, som skal besættes, derfor starter vores rekrutteringsproces med et møde, for at vi derigennem kan få et godt indblik i virksomhedens behov, forventninger samt virksomhedskulturen. Efter at have kortlagt virksomheden samt stillingen, går vores søgning i gang med at finde den helt rette kandidat. For at finde denne kandidat vurderer og evaluerer vi grundigt alle vores kandidater gennem uddybende interviews, referencecheck, verifikation af eksamensbeviser samt relevante tests. Herefter bliver de udvalgte kandidater præsenteret og vil efterfølgende rådgive virksomheden omkring ansættelsesforhold samt lønniveau.

Vores rekrutteringsløsninger

Alt fra én kilde - vi leverer ikke kun den rette kandidat, vi leverer også den rette løsning i forhold til virksomhedens behov. Vores rekrutteringsløsninger omfatter alt fra Search & Selection, vikariater eller staffleasing. Så, hvad end behovet er, har vi løsningen.

Med Kelly sparer du både tid og penge

Vores kunder oplever, at de både spare tid og penge, når de vælger Kelly som samarbejdspartner. Kelly tilbyder nemlig skræddersyede rekrutteringsløsninger tilpasset virksomhedens behov, hvad enten der er brug for en medarbejder til kortere eller længere perioder, fuldtid eller deltid. Desuden lever vi af kvalitet, og et højt serviceniveau med fokus på at møde vores kunder, der hvor deres behov er, så vi kan finde den helt rigtige løsning sammen. Derfor arbejder vi også kontinuerligt med at forblive den bedste leverandør af fleksible personaleløsninger.

Kelly gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg

En sund virksomhedskultur kræver et godt match mellem virksomheden og medarbejderne. Med Kelly som sparringspartner gør vi det til vores mål at finde den helt rette kandidat til vores kunders behov gennem grundig dialog. Når du vælger en af Kellys løsninger, hjælper vores specialister med at definere stillingen og rådgiver ud fra deres solide erfaringsgrundlag. På den måde kan vi samle den mest kvalificerede pulje af kandidater og sikre den bedste kvalitet af vores rekrutteringsløsninger. Vi ønsker at gøre det så nemt for kunden at træffe det helt rigtige valg, derfor ser vi sparring som nøglen til, at kunne levere det bedste resultat og gennemføre den mest succesfulde rekruttering for både kunde og kandidat.

Læs meget mere om alle vores personale og rekrutteringsløsninger her.

Vi hjælper virksomheden hele vejen rundt

For uden lager og produktion har vi også afdelinger med andre specialistområder, som vi kan være behjælpelig med. Vi har afdelinger inden for et bredt felt, så vi på den måde kan hjælpe virksomheden med at finde den helt rette kandidat. Vores hold af specialister ved, hvad der skal til i de respektive afdelinger. 

Læs mere om alle vores fagområder her.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, hvis du har spørgsmål eller forespørgsel på en rekruttering eller vikaropgave. Så ring på telefon +45 70 10 00 50 og hør hvordan Kelly kan hjælpe.