Lager

Rekruttering inden for Lager

Kelly Industrial er specialister i at finde lagermedarbejdere på alle niveauer til både faste og midlertidige stillinger. Vores konsulenter i København og Aarhus har mange års erfaring med at finde og fastholde de rette medarbejdere til lagerområdet. Vi ved, hvilke krav, kvalifikationer og kompetencer, der er vigtige og vi kan derfor hurtigt sætte os ind i jeres ønsker og behov.

Lager

Det er vores erfaring, at der inden for lagerområdet ofte er stor udskiftning og høj medarbejderomsætning, hvilket i sidste ende kan risikere at sænke virksomhedens produktivitet. Netop derfor har vi en stor database af aktive kandidater til både dag-, aften- og nathold, og vi tiltrækker løbende nye. Har I et akut behov, har vi derfor måske allerede den rette medarbejder ”på lager”.

Kelly Industrial har blandt andet rekrutteret til følgende stillinger inden for Lager:

  • Lagermedarbejdere til Pluk og Pak
  • Varemodtagelses- og forsendelsesmedarbejdere
  • Pakkesorteringsmedarbejdere
  • Truckførere

Kontakt

Kelly kan hjælpe jer med at finde nye medarbejdere til jeres lager. Tag kontakt os i dag og vi vil sammen finde frem til den rette løsning for jeres virksomhed. Udfyld denne formular, så kontakter vi jer eller ring til os på 70 10 00 50.

Vi hjælper virksomheden hele vejen rundt

Søger jeres virksomhed medarbejdere inden for et andet felt, er vi også eksperter inden for følgende fagområder: Salg og marketing, Travel, Life Sciences, Kontor og administration, Kunde- og callcenter, Teknik og Produktion samt Økonomi og finans.
Læs mere her.

Hos Kelly tilbyder vi vores kunder flere forskellige former for personale- og rekrutteringsløsninger alt efter behov. Uanset om I skal bruge én medarbejder i en fast stilling eller en hel afdeling for en kortere periode, kan vi hjælpe.
Læs mere om vores personale- og rekrutteringsløsninger her.