Kelly Services | Search & Selection

Search & Selection

Når din virksomhed skal rekruttere kandidater til faste stillinger hjælper Kelly dig gerne med denne proces. Gennem skræddersyede rekrutteringsløsninger og høj service oplever vores kunder, at de sparer både tid og penge i rekrutteringsprocessen, når de vælger Kelly som samarbejdspartner. 

Vi tiltrækker de bedste kandidater

Hos Kelly lægger vi stor vægt på at udvælge de helt rigtige kandidater. Ofte kræver det langt mere end et stillingsopslag at finde den bedste kandidat til jobbet. 85% af de potentielle kandidater er ikke aktivt jobsøgende, hvorfor de skal findes på andre måder – for eksempel via LinkedIn. Som specialister tiltrækker vi flere og bedre kvalificerede fagfolk og specialister i kraft af vores store netværk i forskellige brancher samt det store antal attraktive stillinger vi rekrutterer til. Derudover har vi en omfattende kandidatdatabase med semiaktive og passive kandidater, som vi kan trække på i en Search & Selection proces. 

Effektivitet

Vi præsenterer dig for at udvalg af velkvalificeret kandidater, som vi forinden har interviewet og evalueret. Dette gør din ansættelsesproces mere effektiv, da du undgår at spilde tiden på irrelevante kandidater. Vi vurderer på forhånd kandidaternes faglige kvalifikationer, erfaring, holdning og motivation, hvorfor du kun møder dem, der har den rette ekspertise og er motiverede til jobbet. 

Undgå at ansætte den forkerte person

Det er dyrt at ansætte den forkerte person. Derfor vurderer og evaluerer vi grundigt alle vores kandidater gennem uddybende interviews, referencecheck, verifikation af eksamensbeviser samt relevante tests.

Vores opgave er at forstå din virksomhed

Vi ved, at den ekstra indsats, vi lægger i at lære dig og din virksomhed at kende, gør en stor forskel. Derfor starter vi altid med det grundlæggende, nemlig at forstå din virksomhed samt den stilling, der skal besættes. I denne proces er det vigtigt, at vi mødes personligt, således at vi kan opbygge et tillidsfuldt og fortroligt forhold, som danner grundlag for et frugtbart samarbejde. Ved at besøge jeres virksomhed og møde relevante ledere og medarbejdere, får vi et godt indblik i jeres behov, forventninger, miljø og virksomhedskultur. Derudover har vi behov for en gennemgang af de opgaver og ansvarsområder, som stillingen indeholder. I hele processen tilbyder vi dig den nødvendige sparring omkring opgaver, lønniveau, kandidatmarkedet med mere. 

Kontakt os uforpligtende på telefon 70 10 00 50 for at høre nærmere om vores Search & Selection produkt, som vi skræddersyer til netop din virksomhed.