Selvstændig konsulent

Selvstændig konsulent/freelancer

At finde drømmejobbet og blive i den samme stilling resten af livet er mere usædvanligt end det var for 20 år siden. Ønsket om selvstændighed, fleksibilitet og en konstant søgen efter udfordringer medfører at flere og flere vælger at arbejde som selvstændig konsulent.

En tredjedel af alle medarbejdere verden over arbejder i dag som selvstændig konsulent eller freelancer og trenden viser at dette vil stige fremover.

For virksomheder betyder det både en øget risiko samt store muligheder. Rekruttering af medarbejdere står over for store udfordringer som et resultat af digitaliseringen, den globale økonomiske situation og de demografiske ændringer. De virksomheder der udelukkende ønsker at have fastansatte medarbejdere vil gå glip af de bedste talenter på markedet. De som derimod udvikler en mere fleksibel arbejdsstyrke og ser værdien af talenter vil få en konkurrencemæssig fordel i fremover.

Kelly har været på markedet i mere end 70 år og har lært at tilpasse os til markedets skiftende behov. Vi tilbyder derfor vores kunder adgang til højt kvalificeret og specialiseret konsulenter inden for forskellige fagområder.

Har du behov for en selvstændig konsulent?

Er der sket noget uforudsigeligt i din afdeling som kan få kritiske konsekvenser for den daglige drift, har markedsvikårene ændret sig for jeres virksomhed eller har du behov for en højt kvalificeret specialist i et afgrænset tidsrum?

Så kan en selvstændig konsulent i en kortere eller længere periode være en pålidelig og effektiv løsning, som vi hurtigt kan hjælpe dig med at finde.

Fordelene ved en selvstændig konsulent

  • Du betaler kun for de effektive timer som konsulenten arbejder
  • Vores specialister har en resultatorienteret arbejdsform og kan på kort tid levere resultater
  • Du får adgang til velkvalificeret specialister i en kortere eller længere periode
  • Fleksibel og hurtig løsning ved ansættelsesstop, barsler, sygdom eller opsigelser
  • Du får mulighed for at få tilført ekstra ressourcer og kompetencer ved større projekter
  • Vores specialister er opdateret med den nyeste viden inden for deres specialistområde og kan aktivt bidrage til at din virksomhed når målene

 

Kontakt os på telefon 70 10 00 50 for at få en uforpligtende snak om, hvorvidt en selvstændig konsulent kunne være den rette løsning for din virksomhed.