Kelly Services | Staffleasing

Kelly Staffleasing

Kelly Staffleasing er en specialafdeling i Kelly, som er en af verdens førende virksomheder inden for personaleløsninger. Mange store virksomheder benytter sig allerede af denne ordning. 

Kort fortalt:

  • Ansættelse med eller uden tidsbegrænsning
  • Kelly varetager al personaleadministration
  • Mulighed for hurtigt at indgå aftale og udarbejde kontrakt
  • Ideel løsning ved ansættelsesstop

Ansæt en medarbejder gennem Kelly Staffleasing og overlad personaleadministrationen til os. 

Kelly Staffleasing – Fordelene for jer

Der kan være mange grunde til, at I kan have brug for ekstra arbejdskraft, men ikke har mulighed for en fastansættelse. Måske er der ansættelsesstop i jeres virksomhed eller I har brug for en medarbejder i en tidsbegrænset periode.

Kelly Staffleasing er en enkel og effektiv løsning. Ordningen giver tryghed. Samtidig er det enkelt for jer, da vi står for al personaleadministration. I er ikke forpligtet til at tilknytte medarbejderen bonusordninger, aktieoptioner, sundhedsforsikring mv.

Jeres omkostninger afhænger af kontraktens indhold. I betaler altid sociale omkostninger samt et administrationsgebyr.

Kelly Staffleasing – en enkelt og effektiv løsning

Vi har stor erfaring og ekspertise på området: juridisk ekspertise, et lønsystem der er tilrettet Staffleasing aftaler samt en dedikeret konsulent med ansvar for Kelly Staffleasing. Hvis ønsket, sørger vi for personalepleje ved personlige besøg i jeres virksomhed og løbende opfølgning.

Med vores erfaring på området kan vi hurtigt udarbejde en kontrakt og I kan trygt overlade al personaleadministration til os.

I tilfælde hvor en medarbejder er på tidsbegrænset kontrakt eller I er nødt til at opsige medarbejderen, vil vi altid gøre en indsats for at få den opsagte medarbejder i arbejde via vores netværk.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler på telefon 33 11 70 70.