Om Kelly

Dette er Kelly Services Danmark

Kelly Services er et amerikansk børsnoteret selskab og en af verdens førende udbydere af rekrutteringsløsninger med en omsætning på 5,5 milliarder dollars i 2018.

Kelly tilbyder en bred vifte af fleksible personaleløsninger inden for outsourcing, konsulentydelser samt rekruttering til både faste og midlertidige stillinger.

Via vores globale netværk af dygtige kandidater og spændende samarbejdspartnere beskæftiger Kelly mere end 500.000 mennesker i tillæg til de mange tusinde kandidater, som vi dagligt formidler jobs til.

Læs mere om os på www.kellyservices.com og følg os gerne på LinkedIn, Facebook, Twitter eller Instagram, hvor vi kommer med nye spændende opdateringer om arbejdsmarkedet, jobmuligheder og meget mere. 

 

En aktiv samarbejdspartner

Vi arbejder i dag med mange kunder, som vi har langvarige relationer med og vi har altid mulighed for at give referencer fra disse. Samtidigt udvikler vi løbende vores produkter i samarbejde med vores kunder. Kelly Services ønsker at være en aktiv partner og ikke “bare” en leverandør af personale. Vi har et gensidigt tillidsforhold med en række seriøse og velrenommerede virksomheder, både lokalt og internationalt. Det betyder, at vi gennem samarbejde med vores kunder aktivt kan bidrage til deres succes.