Banner Default Image

Finance & Accounting

Opdag økonomi- og regnskabstalenter, der skiller sig ud fra mængden

Hvorfor skal du vælge os?

Jeres bundlinje har stor betydning. At finde de bedste talenter inden for økonomi og regnskab er nøglen til jeres succes. Vi er ledende i branchen, når det kommer til rekruttering af de bedste kandidater inden for regnskab og økonomi. Vi kombinerer vores lange erfaring med de nyeste rekrutteringsteknikker og teknologier for at sikre, at I altid kan finde de mennesker, der tilføjer reel værdi til jeres virksomhed. Vi sætter en ære i, at matche jer med både faglige, sociale og personlige kompetencer, således at det er en succes får både kandidaten, jeres virksomhed og os som rekrutteringspartner. Uanset om I har behov for faste medarbejdere eller vikarer, økonomikonsulenter eller interim managers, kan vi finde løsninger som imødekommer jeres forretningsbehov.
Vores relationer til kandidater og kunder, er det vigtigste for os. Gennem ægte partnerskaber og et globalt
netværk af specialister, har vi adgang til talenter fra hele verden. Vi samarbejder med tusinder af kvalificerede fagfolk inden for regnskab og økonomi på tværs af alle stillinger og brancher, herunder:


Financial Controllere
Business Controllere
Group Controllere
Sales Controllere
Project Controllere
Regnskabschefer
Revisorer
Økonomichefer
Allround bogholdere
Regnskabsansvarlige
Kreditormedarbejdere
Debitormedarbejdere
Lønbogholdere
Regnskabsmedarbejdere
Finansbogholdere
Økonomikonsulenter
Inkassomedarbejdere

Blank

Kontakt os

Det er ikke tilfældigt, at vi anses som ledende inden for branchen – vi har haft succes med at rekruttere de bedste kandidater i mere end 70 år. Kontakt os via formularen, eller ring, for at vi sammen kan finde ud af, hvordan vi kan styrke dit team.
Image 2021 08 23 T17 49 08

Dine udfordringer - vi løser dem

Som grundlægger af rekrutteringsindustrien har vi samarbejdet og connected med nogle af verdens største virksomheder og dygtige medarbejdere