Banner Default Image

Kunde & Callcenter

Strategiske løsninger med mennesket i fokus

Hvorfor skal du vælge os?

For mange af vores kunder er deres kundecenter, deres ansigt udadtil. Dette betyder, at det er altafgørende, at have de helt rigtige medarbejdere, for at kunne give det bedst mulige førstehåndsindtryk. Vi leverer en række fleksible operationelle løsninger, skræddersyet til at imødekomme jeres specifikke forretningsbehov. Vores løsninger sparer jer for omkostninger og interne ressourcer, således at I kan fokusere på det, der betyder mest – nemlig jeres kerneforretning. Vi rekrutterer næsten 24.000 nye callcenter-medarbejdere hvert år og hjælper virksomheder verden over, med at få kontakt med de dygtige mennesker, de skal bruge for at opnå succes.
Vi forstår, at jeres medarbejdere er hjertet i virksomhed. Derfor går vi altid den ekstra mil, når det kommer til at finde de helt rigtige kundeservice profiler. Vi anvender innovative metoder til rekruttering, screening, træning, styring og fastholdelse af kvalificerede medarbejdere. Vores detaljeorienterede tilgang bevirker, at I altid kan levere enestående service til jeres kunder. Hos Kelly har hver en kunde høj prioritet og vi sætter os ind i jeres værdier og kultur for at lave det perfekte match. Med vores lokale kontorer, kender vi jeres marked indefra og ud.

Banner Default Image

Kontakt os!

Leder du efter kvalificerede medarbejder til dit call-center? Eller er du igang med at opbygge en ny kundeservice-afdeling? Vi kan hjælpe. Hvad enten du leder efter midlertidige medarbejdere eller rekrutteringer, så kan vi altid hurtigt hjælpe dig med at finde de rigtige kandidater.
Image 2021 08 23 T17 51 33

Dine udfordringer - vi løser dem

Som grundlægger af rekrutteringsindustrien har vi samarbejdet og connected med nogle af verdens største virksomheder og dygtige medarbejdere.