Banner Default Image

Salg & Marketing

Hvad bliver jeres næste skridt, inden for salg og marketing?

Hvorfor skal du vælge os?

Vi sammensætter banebrydende løsninger og hjælper medarbejdere, freelancere og konsulenter ved at forbinde dem med arbejde på nye og fleksible måder. Vi samarbejder med virksomheder over hele verden, fra travle start-ups til globale brands, og hjælper virksomheder med at finde de mennesker, de har brug for, for at opnå succes. Vores globale netværk af kvalificerede kandidater inkluderer salgs- og marketingspecialister, kundeservicefagfolk og marketingpersonale – hvilket betyder, at du altid kan regne med os, når du skal bruge hurtig adgang til dygtige talenter. Vælg Kelly for at finde ud af, hvad der er det næste skridt for din virksomhed.
Vi tager os tid til at matche dig med kandidater, der passer specifikt til din virksomheds kultur og værdier. Vi forbinder dig med mennesker under alle faser i deres karrierer. Imponerende kommunikationsevner, fokus på detaljer og evnen til at arbejde selvstændigt, er kvalifikationer, vi søger efter hos alle vores talentfulde kandidater. På denne vis kan du altid føle dig sikker på, at de folk, vi introducerer dig til, har det, det kræver for at være blive en del af dit team. Vores rekrutteringskonsulenter arbejder med en bred vifte af salgs- og marketingsfolk, herunder produktchefer, salgschefer, brand managers, marketingkoordinatorer, marketingassistenter, kommunikationsmedarbejdere og sælgere.

Banner Default Image

Kontakt os!

Er du klar til at udvide dit salgs- og marketingteam? Kontakt os for at finde ud af mere om vores talentløsninger.

Blank

Dine udfordringer - vi løser dem

Som grundlægger af rekrutteringsindustrien har vi samarbejdet og connected med nogle af verdens største virksomheder og dygtige medarbejdere.