Banner Default Image

Travel

Med vores rekrutteringsekspertise lige ved hånden

Hvorfor skal du vælge os?

Uanset hvilke behov I har, har I brug for dygtige medarbejdere til at hjælpe jer med at nå jeres mål. Vi er eksperter i at matche jer med de rigtige kompetencer på det rette tidspunkt, og vi er klar til at bidrage, uanset hvor og hvornår I har brug for dygtige talenter. Vores erfarne konsulenter har brancheerfaring og kender de forhold og krav der stilles til at arbejde i rejsebranchen og kan dermed sikre det perfekte match.

Vi arbejder på tværs af rejsebranchen og samarbejder bl.a. med luftfartsselskaber, forretningsbureauer, virksomheders egne rejseafdelinger, hoteller, udlejningsbureauer, samt mange flere.

Følgende er blot nogle af de stillinger vi har rekrutteret til:

Rejserådgivere
Ledere
Online Marketing medarbejdere
Key Account Managers
Teamledere
Konference Managers
Gruppemedarbejdere
Tarif- og billetmedarbejdere
Bookingassistenter
Webmasters
Økonomi- og regnskabsmedarbejdere

Hos Kelly har hver en kunde høj prioritet og vi sætter os ind i jeres værdier og kultur for at lave det perfekte match. Vi sætter en ære i, at matche jer med både faglige, sociale og personlige kompetencer, således at det er en succes får både kandidaten, jeres virksomhed og os som rekrutteringspartner.

Blank

Kontakt os!

Hvis I leder efter de bedste kandidater inden for rejsebranchen, kan vi hjælpe. Ring til os eller kontakt os via kontaktformularen, for at høre mere.
Banner Default Image

Dine udfordringer - vi løser dem

Som grundlægger af rekrutteringsindustrien har vi samarbejdet og connected med nogle af verdens største virksomheder og dygtige medarbejdere.