Banner Default Image

Kunde- og Callcenter.

Strategiske løsninger med mennesket i fokus

Enjoy today

Hvorfor skal I vælge os?

For mange af vores kunder er deres kundecenter, deres ansigt udadtil. Dette betyder, at det er altafgørende, at have de helt rigtige medarbejdere, for at kunne give det bedst mulige førstehåndsindtryk. Vi leverer en række fleksible operationelle løsninger, skræddersyet til at imødekomme jeres specifikke forretningsbehov. Vores løsninger sparer jer for omkostninger og interne ressourcer, således at I kan fokusere på det, der betyder mest – nemlig jeres kerneforretning. Vi rekrutterer næsten 24.000 nye callcenter-medarbejdere hvert år og hjælper virksomheder verden over, med at få kontakt med de dygtige mennesker, de skal bruge for at opnå succes.

#What's Next

Vi forstår, at jeres medarbejdere er hjertet i virksomhed. Derfor går vi altid den ekstra mil, når det kommer til at finde de helt rigtige kundeservice profiler. Vi anvender innovative metoder til rekruttering, screening, træning, styring og fastholdelse af kvalificerede medarbejdere. Vores detaljeorienterede tilgang bevirker, at I altid kan levere enestående service til jeres kunder. Hos Kelly har hver en kunde høj prioritet og vi sætter os ind i jeres værdier og kultur for at lave det perfekte match. Med vores lokale kontorer, kender vi jeres marked indefra og ud.

Kontakt os

Mangler I kvalificeret callcenterpersonale? Eller vil I samle et helt nyt kundeservicehold? Uanset om I søger en projektansættelse eller permanent løsning, kan vi hjælpe jer med at finde de helt rigtige kandidater. Udfyld formularen nedenfor eller ring til, så kan vi tale om den rette løsning for jer.