Image 2021 08 23 T18 06 47

Selvstændige konsulenter

Glem alt om 8 til 16. Tag del i freelance revolutionen.

Hvorfor skal du vælge os?

Øget efterspørgsel efter fleksibelt arbejde bevirker, at flere mennesker vælger at arbejde på selvstændige måder. I dag er en tredjedel af alle medarbejdere over hele verden freelancere, og der ses ikke tegn på at denne tendens, ændrer sig. For virksomheder betyder dette både en øget risiko samt store muligheder.

Denne nye generation af fleksible arbejdstagere kan hjælpe virksomheder med at overvinde udfordringer i forbindelse med digitaliseringen, den globale økonomiske situation og demografiske ændringer. Vi har været talentpionerer i mere end 70 år og forstår, hvordan vi kan tilpasse os til markedets skiftende behov. Vi kan rådgive jeres virksomhed om, hvordan I kan samarbejde med freelancere, således at de lever op til jeres behov og kan hjælpe jer, til at nå tættere på jeres mål.
Har I brug for et team til at støtte et specifikt projekt? Eller en ekspert til at overvinde en forretningskritisk udfordring?Måske søger I efter at udvikle et nyt forretningsområde eller at optimere forældede processer?En selvstændig konsulent kan være en pålidelig og effektiv løsning. Vi kan hjælpe jer med at finde de rigtige mennesker til jeres virksomhed, ved at tilknyttespecialistsupport, uanset hvor og hvornår I har brug for det.

Blank

Fordelene ved en selvstændig konsulent

➜ Betal altid kun for de timer som konsulenten arbejder
Vores specialister er resultatorienterede og leverer resultater på kort tid
Få adgang til velkvalificerede specialister i en kortere eller længere periode
Fleksible og hurtige løsninger ved opsigelse, barselsorlov eller sygdom
Få adgang til ekstra ressourcer og specialiserede kompetencer til større projekter
Få kontakt til eksperter, der har den nyeste specialistviden og som aktivt kan bidrage til at jeres virksomhed når målene

Blank

Dine ansættelsesudfordringer - vi løser det

Som grundlægger af personaleindustrien, har vi i syv årtier forbundet de bedste virksomheder og medarbejdere.