Bliv selvstændig partner i BoFinans

Opslået 05 September 2022
GeografiDanmark
Job type Fast job
KategoriØkonomi/Regnskab/Finans
ReferenceBBBH439622_1662449906

Job beskrivelse

Brænder du for at give god uvildig økonomisk rådgivning - så se dette succesfuldt koncept.

Vejle - Kolding - Fredericia - Esbjerg - Herning

Kelly søger, på vegne af BoFinans, selvstændige partnere der brænder for uvildig økonomisk rådgivning. Økonomisk overblik kan for mange være en udoverskuelig opgave. Derfor har BoFinans ét enkelt mål - at klæde kunden på til optimal økonomisk uafhængighed og selvstændighed. Som selvstændig partner får du ansvaret for dit eget geografiske område i BoFinans, hvor du arbejder ud fra den enkle regel - uvildighed. Din rådgivning kan gøre en verden til forskel for mange, da økonomisk overblik bare gør livet lidt lettere.

Et succesfuldt koncept

Uvildig økonomisk rådgivning er BoFinans' DNA, og det har udviklet sig med stor succes gennem 16 år. En af grundene er bæredygtigheden og forståelsen for, hvor svært det er at gennemskue det finansielle marked og få det optimale ud af sin økonomi. Desuden er det ingen hemmelighed, at man når længst, når økonomi og ærlighed går hånd i hånd. Det er her, du som selvstændig partner, spiller en vigtig rolle.

Er det dig vi leder efter?

Så har du nu en fantastisk mulighed for at investere i dig selv og din fremtid. Bliv en del af konceptet som franschisetager og selvstændig indehaver af et af BoFinans' geografiske områder, og gør det til en investering for dig. Du skal blot have drivet og lysten til at gøre en forskel, med det du brænder allermest for - uvildig økonomisk rådgivning.

Selvstændigt ansvar - men du er ikke alene

Du har alle oddsene med dig fra day one, hvor du starter stærkt ud med et færdigt og konkurrencedygtigt koncept og gode sparringsmuligheder med de andre franchisetagere. Desuden får du adgang til allerede eksisterende potentielle kunder og et vækstmarked, som står og venter på din udvildige rådgivning. Du får selvfølgelig også hjælp med alt det praktiske såsom godkendelse hos Finanstilsynet, værktøjer til at håndtere rådgivningen, uddannelse og oplæring samt meget mere. Med andre ord, du står aldrig alene.

Faglige kvalifikationer

  • Du har en stærk økonomisk forståelse og erfaring med finansielle produkter
  • Du har øje for at skabe forretning gennem salg af BoFinans' produkter
  • Du har erfaring med den rådgivende rolle og kan sætte dig ind i kundens situation og behov

Personlige kvalifikationer

  • Du brænder for at blive selvstændig, hvor du har frie tøjler til at gøre, hvad der fungerer for dig
  • Du motiveres af den rådgivende rolle - især når du kan være 100% uvildig
  • Du kan skabe og fastholde relationer gennem tillid, forståelse og overblik
  • Du har viljen til at lykkes

Du tilbydes

  • Den bedste start som selvstændig med et stærkt netværk af dygtige kolleger
  • At investere i nye geografiske områder til en meget attraktiv pris
  • En fantastisk mulighed for at kunne investere i dig selv og blive selvstændig, alene eller eventuelt med en partner

Ansøgning

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling trykker du 'Ansøg nu' og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Bemærk at der ved ansøgningen kun kan vedhæftes ét dokument. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Skulle du have spørgsmål, står vi altid klar til at tage en snak. Du er meget velkommen til at kontakte Senior Consultant Jette Bajlum hos Kelly på tlf: 33 11 70 70.

I disse tider er det vigtigt at vi passer godt på hinanden, tager vores forholdsregler, samtidig med at vi holder hjulene i gang. Det er derfor også vigtigt at understrege, at rekrutteringsprocesserne ikke går i stå, vi er her fuldt ud, og arbejder fortsat med at hjælpe dig videre i din karriere. Højeste prioritet er dog at vores kandidater, kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere forbliver sunde og raske. Det betyder, at vi i den kommende periode ufortrødent afholder interview, men over telefon eller videokald, og ikke fysisk, for at passe på hinanden. Du kan altid kontakte os på både mail og telefon, vi sørger for, at du får den service du plejer at få.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.