Controllere til udfordrende stillinger

Opslået 05 September 2022
GeografiKøbenhavns Kommune
Job type Fast job
KategoriAdministration/KontorØkonomi/Regnskab/Finans
ReferenceBBBH496023_1662450107

Job beskrivelse

Vi søger altid controllere og lign. til spændende stillinger hos vores danske og internationale kunder - Så trænger du til nye udfordringer, så registrer dig i vores database, ved at søge via denne stilling, og så tager vi fat i dig enten til en indledende snak eller når vi får en stilling ind, som passer til din profil.

Kelly Finance har specialiseret sig i jobformidling inden for økonomi, regnskab, revision og finans. Vores konsulenter har selv en økonomisk baggrund, hvilket gør os i stand til optimalt at vurdere dine kvalifikationer samt sparre med dig omkring dine fremtidige jobønsker.

Vores kunder, som typisk er store danske virksomheder og internationale koncerner i hele Storkøbenhavn, har løbende behov for velkvalificerede controllere på alle niveauer. Ofte vil vores langvarige relationer med vores spændende kunder kunne åbne døre for dig til attraktive virksomheder. Samtidig har vi løbende en del stillinger, som ikke bliver annonceret, og hvor vi udelukkende kontakter kandidater fra vores netværk eller kandidatdatabase.

VI SØGER FOR TIDEN CONTROLLERE MED ERFARING INDEN FOR ET ELLER FLERE AF FØLGENDE OMRÅDER:

 • Finansiel controlling
 • Business controlling
 • Udvikling af rapporterings- og IT-værktøjer
 • Sales controlling
 • Cost controlling
 • Udvikling og optimering af procedurer og arbejdsgange
 • Controlling af datterselskaber samt konsolidering
 • Intern revision
 • Koncernrapportering

DIN PROFIL

 • Praktisk erfaring med et eller flere af nævnte områder eller fra ekstern revision
 • Økonomisk kandidatuddannelse, HD(R) eller lignende
 • Du må gerne kunne begå dig på engelsk i skrift og tale, men det er ikke et krav alle steder

VI TILBYDER

 • Personlig og professionel behandling under fuld diskretion
 • Sparring om lønniveau, udformning af CV og inputs til ansøgning
 • Tilbagemelding på- og sparring omkring din præstation på interview


ANSØGNING
Såfremt du er interesseret i nye udfordringer, bedes du registrere dig, ved at søge direkte på denne stilling. Her indtaster du dine stamdata samt uploader dit CV i et Word- eller PDF-dokument.

Bemærk venligst, at der er tale om en emnebanksannonce og dermed ikke en specifik stilling. Vi kontakter dig derfor udelukkende såfremt vi har et konkret job vi kan tilbyde dig, på baggrund af dine ønsker og kvalifikationer, matchende ovenstående profil.

Du vil selvfølgelig få en personlig og professionel behandling under fuld diskretion. Vi vejleder også gerne om din præstation på interviewet, din udformning af CV samt om karrieremuligheder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kelly Finance har specialiseret sig i jobformidling inden for økonomi, regnskab, revision og finans. Kelly Finance er en del af Kelly Services som er en af verdens største virksomheder inden for Search & Selection og vikarløsninger. Vores konsulenter har selv en økonomisk baggrund, hvilket gør os i stand til optimalt at vurdere dine kvalifikationer samt sparre med dig omkring dit fremtidige job.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.