Customer Service Technician/Datacenter Tekniker

Opslået 26 December 2021
GeografiBallerup
Job type Fast job
KategoriEngineeringKundeservice/Kundesupport
ReferenceBBBH498506_1640598689

Job beskrivelse

Customer Service Technician/Datacenter Tekniker, Ballerup

Til vores kunde Interxion søger vi en ny kollega til 24/7 teamet, der servicerer virksomhedens mere end 120 kunder døgnet rundt fra datacenteret i Ballerup.

Interxion er et Digital Realty Company og er en førende udbyder af operatør- og cloud-neutrale datacentertjenester på tværs af EMEA med mere end end 100 datacentre i 13 europæiske lande. Som en del af Digital Realty har Interxions kunder adgang til 49 metropoler på tværs af 6 kontinenter. Der er mere end 2.800 kolleger rundt om i verden, som alle arbejder sammen, udvikler løsninger som har indflydelse på mange mennersker liv i hele verden og skaber forbindelser, der er afgørende hver dag.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Møde kundernes krav ved at handle professionelt og rettidigt
 • Installere, fejlrette, udskifte og opgradere servere og netværkshardware på kundens anmodning
 • Installere fibernetværkskabler
 • Overvåge, rapportere og håndtere samarbejde med underleverandører
 • Gennemføre rundvisninger for kunder i datacentrene samt udføre ad-hoc opgaver
 • Sikre overholdelse af tidsfrister og aftaler, der er indgået med kunderne
 • Håndtering af lager funktion (modtagelse og forsendelse af pakker)
 • Oprydning og fjernelse af pap i datacenteret

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

 • Da har evt. en uddannelse som IT-tekniker, elektriker eller lignende teknisk baggrund alternativt anden relevant erfaring
 • God teknisk viden om fysiske installationer, fibernetværk, overvågningssystemer samt installation og drift af servere
 • Både engelsk og dansk i skrift og tale

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

 • Struktureret med et godt overblik
 • God til at tilpasse dig systemer og forstå komplekse miljøer
 • Højt fokus på sikkerhed og kvalitet
 • Stort kundefokus

ARBEJDSTID

Der arbejdes på skiftehold på rullende basis. Vagterne omfatter dag, aften, nat og weekend.

DU TILBYDES

Du bliver en del af et proaktivt og passioneret team, der sammen søger for at kunderne får den bedste oplevelse ved at have Interxion som samarbejdspartner. Teamet varetager målrettet og fokuseret alle opgaver, stort som småt og er rigtig gode til at hjælpe hinanden og koordinere, så hverdagen glider nemt.

Du kommer til at arbejde i et supporterende og inkluderende arbejdsmiljø. Et miljø hvor der er plads til at komme med idéer og gode udviklingsmuligheder for den fremtidige karriere.

ANSØGNING

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, trykker du 'Ansøg nu' og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

ANSØGNINGSFRIST

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.