Kelly søger erfaren regnskabsmedarbejder til ROMU

Opslået 23 November 2021
GeografiRoskilde
Job type Fast job
KategoriØkonomi/Regnskab/FinansFinance & Accounting
ReferenceBBBH491562_1637748394

Job beskrivelse

KELLY SØGER ERFAREN REGNSKABSMEDARBEJDER TIL ROMU

Er du en dygtig og erfaren regnskabsmedarbejder? Har du lyst til at skifte til et job, hvor sagerne handler om kulturarv og historie? Og trives du i et miljø med høj faglighed og en venlig omgangsform? Så er du måske lige den kollega, som vi søger til Roskilde Museums afdeling for regnskab og administration.

Med en omsætning på over 40 millioner kroner om året, ti besøgssteder, knap 100 ansatte samt aktiviteter i fire kommuner, hører ROMU til blandt de større museumsorganisationer i landet. Museumsorganisationen har siden begyndelsen i 1929 udviklet sig meget, og aktiviteterne spænder i dag lige fra arkæologiske udgravninger med fund fra oldtiden til udstillinger om pop- og rockmusik fra vores egen tid. I 2019, før coronaen, gik næsten 190.000 mennesker ind og ud ad dørene på et af besøgsstederne under ROMU i årets løb.

ROMU står over for en række større omlægninger af it-systemer og regnskabsmæssige arbejdsgange; ligesom der forventes voksende aktivitet med rekvireret arkæologisk arbejde, administration af flere fondsprojekter og udvidede kommercielle aktiviteter efter krisen med covid-19. Derved er der brug for erfarne kræfter, hvorfor vi, på vegne af ROMU, søger en erfaren regnskabsmedarbejder til museumsorganisationens afdeling for regnskab og administration.

Arbejdsstedet er fortrinsvis på hovedkontoret for ROMU i Roskilde, men aktiviteter på andre besøgssteder kan også forekomme.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

Du vil blive en del af en velfungerende afdeling med et stærkt team på fem personer, der samler alt vedrørende bogføring, projektregnskaber, kontraktstyring, lønadministration, fakturering og andre regnskabsmæssige og administrative forhold på tværs af organisationen.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Som ansøger til denne stilling forventes det, at du har følgende kompetencer:

  • Relevant regnskabsfaglig uddannelse samt minimum fem års erfaring.
  • Stærke kompetencer med Navision, der er museumsorganisationens regnskabssystem.
  • Superbruger af Excel, der anvendes til analyse, controlling og afrapportering.
  • Evne til at arbejde selvstændigt med projektregnskaber og projekter.
  • Evne til at kunne læse og gennemskue en kontrakt blandt andet med henblik på fakturering.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

  • En indstilling til arbejde, der er båret af ønsket om at levere høj kvalitet i et godt samarbejdsklima.
  • Lyst til at arbejde med økonomi inden for det arkæologiske område.
  • Udpræget analytisk sans, der kan bidrage til at forstå og udvikle det kommercielle område.
  • Evne til at styre og koordinere mange forskellige daglige opgaver.

DU TILBYDES

ROMU tilbyder en væsentlig stilling med stor frihed under ansvar, med dygtige og venlige kolleger, der alle arbejder i en meningsfuld atmosfære, som hænger sammen med museumsorganisationens alsidige og spændende opgave med at bevare-, åbne- og udfolde kulturarv.

ANSØGNING

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, trykker du 'Ansøg nu' og vedhæfter dit fyldestgørende CV samt eksamensbevis. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

ANSØGNINGSFRIST

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.