Kommunikations- og eventsmedarbejder

Opslået 16 June 2021
GeografiGladsaxe Kommune
Job type Vikariat
KategoriSalg/Marketing, Administration/Kontor
ReferenceBBBH459777_1623845047

Job beskrivelse

Kommunikations- og eventmedarbejder, Herlev

Til vores kunde i Herlev søger vi en medarbejder til et vikariat. Opstart 16. august eller 1. september i et vikariat til udgangen af november.

Du kommer til at arbejde meget selvstændigt med støtte fra marketingchefen, så du er hurtig til at opfange og løbe med bolden. Stillingen er på 25 timer om ugen.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Arbejde med intern kommunikation
 • Formidle information fra ledelse og europæisk hovedkontor
 • Oversættelse fra engelsk til dansk
 • Koordinator og tovholder på events, fx messer
 • Vedligeholde intranet

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

 • Kommunikations- og event baggrund
 • Du kan kommunikerer skriftlige budskaber i vendinger der er lette, levende og fængende
 • Du kan formidle budskaber i billeder, videoer og lyd
 • Du kan oversætte fra engelsk til dansk/dansk til engelsk

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

 • Selvstændig og proaktiv
 • Stærk i planlægning og koordinering
 • Løsningorienteret

ANSØGNING

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling trykker du 'Ansøg nu' og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Bemærk at der ved ansøgningen kun kan vedhæftes ét dokument. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

ANSØGNINGSFRIST

I disse tider er det vigtigt at vi passer godt på hinanden, tager vores forholdsregler, samtidig med at vi holder hjulene i gang. Det er derfor også vigtigt at understrege, at rekrutteringsprocesserne ikke går i stå, vi er her fuldt ud, og arbejder fortsat med at hjælpe dig videre i din karriere. Højeste prioritet er dog at vores kandidater, kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere forbliver sunde og raske. Det betyder, at vi i den kommende periode ufortrødent afholder interview, men over telefon eller videokald, og ikke fysisk, for at passe på hinanden. Du kan altid kontakte os på både mail og telefon, vi sørger for, at du får den service du plejer at få.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en arbejdsgiver med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Business in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.