Linie Ansvarlig metalproduktion

Opslået 01 July 2022
GeografiKøbenhavns Kommune
Job type Fast job
KategoriTeknik & Produktion
ReferenceBBBH544636_1656680305

Job beskrivelse

LINIE ANSVARLIG / LINIE LEDER - Metalproduktion

Spændende mulighed - også for nyuddannede - indenfor metal-, produktions- eller maskinsektoren.

Vi søger en ny dygtig medarbejder til vores kunde i Kastrup, der producerer metal beholdere til påfyldning/pakning af produkter fx maling etc. De har været på markedet i mange år og har stort fokus på genbrug og miljø. Medarbejderen vi søger vil blive linie ansvarlig og få grundig oplæring.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Forberedelse af produktionslinjer
 • Overvågning af produktionsprocessen og udførelse af kvalitetskontrol
 • Fejlfinding og udbedring af produktionsfaciliteterne
 • Udførelse af vedligeholdelses- og reparationsarbejde

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

 • Afsluttet erhvervsuddannelse i metal, produktions eller maskinsektoren
 • Erfaring fra en produktionsvirksomhed - ikke et krav men det vil være fordel
 • Godt kendskab til dansk og engelsk
 • Du er parat til at arbejde på skift (dags-aftenhold)

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

 • Du kan arbejde selvstændig men også som del af et team
 • Du er pålidelig, fleksibel, punktlig og engageret
 • Du har viljen og lysten til at lære nyt

ARBEJDSTID

Du er parat til både dag- og aftenarbejde. I højsæson arbejdes der lidt flere timer, som kan afspadseres i lavsæson. DOG er jobbet primært en dagholdsstilling. Men i højsæsonen fra januar-juni, kan det være nødvendigt at indføre aftenhold og aftenarbejde kan så forekomme i mindre omfang.

DU TILBYDES

Arbejde i et lille familieselskab med gode udviklingsmuligheder, hvor dit engagement gør en forskel. Vi tilbyder også muligheden for at få international erfaring gennem vores tyske moderselskab. Stillingen er dækket af Industriens Overenskomst, som blandt andet inkluderer en god pensionsordning og sundhedsforsikring. Løn efter kvalifikationer

ANSØGNING

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, trykker du 'Ansøg nu' og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

ANSØGNINGSFRIST

Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Grundet ferie sæson forventer vi at arbejde på opgaven fra uge 30. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.