Featured

Nyuddannede økonomi/regnskabsmedarbejdere

Opslået 13 September 2020
Geografi
Job type Fast job
KategoriØkonomi/Regnskab/Finans, Finance & Accounting
ReferenceBBBH277336_1600065635

Job beskrivelse

Er du nyuddannet inden for økonomi og regnskab, og har du lyst til at lære mere?

Til Kelly Finance, som er en rekrutterings- og vikarvirksomhed specialiseret inden for økonomi, regnskab og løn, søger vi til vores kunder nyuddannede økonomi- og regnskabsmedarbejdere primært til faste stillinger. Vi har også mulighed for at sende dig ud som vikar, hvilket kan være en god måde for dig hurtigt at få oparbejdet endnu mere erfaring inden for regnskab, men også lære flere forskellige økonomisystemer.

Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder, både store og små, internationale og danske, der løbende har behov for nysgerrige og videbegærlige økonomi- og regnskabsmedarbejdere med gå-på-mod til forskellige spændende stillinger inden for regnskab. Her vil du få mulighed for at lære en masse nyt samt bruge de kvalifikationer som du allerede har opnået igennem dit elevforløb.

ARBEJDSOPGAVERNE KAN VARIERE FRA JOB TIL JOB, MEN PRIMÆRT VÆRE INDENFOR FØLGENDE OMRÅDER:

  • Kreditorer

  • Oprette og vedligeholde stamdata

  • Debitorer

  • Diverse ad hoc opgaver inden for regnskab

VI SØGER FØLGENDE KVALIFIKATIONER

  • Du er nyuddannet inden for økonomi eller regnskab og har eventuelt også 1-2 års erfaring

  • Du må gerne kunne begå dig på engelsk, men det er ikke et krav

  • Du er nysgerrig og har lyst til at lære en masse nyt

  • Du er er stabil og pligtopfyldende

  • Du er serviceminded, fleksibel og har sans for detaljer

  • Du arbejder struktureret og er pligtopfyldende

ANSØGNING
Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling trykker du 'Ansøg nu' og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Bemærk at der ved ansøgningen kun kan vedhæftes ét dokument. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Bemærk venligst, at der er tale om en emnebanksannonce og dermed ikke en specifik stilling. Vi kontakter dig derfor udelukkende såfremt vi har et konkret job vi kan tilbyde dig, på baggrund af dine ønsker og kvalifikationer, matchende ovenstående profil.

Bemærk at annoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Kelly Financie har specialiseret sig i jobformidling inden for økonomi, regnskab, revision og finans. Kelly Finance er en del af Kelly Services som er en af verdens største virksomheder inden for Search & Selection og vikarløsninger. Vores konsulenter har selv en økonomisk baggrund, hvilket gør os i stand til optimalt at vurdere dine kvalifikationer samt sparre med dig omkring dit fremtidige job.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.