Featured

Regnskabsmedarbejdere med SAP-erfaring!

Opslået 13 September 2020
Geografi
Job type Fast job
KategoriØkonomi/Regnskab/Finans
ReferenceBBBH278507_1600064788

Job beskrivelse

Kelly Finance, som er en rekrutterings- og vikarvirksomhed specialiseret inden for økonomi, regnskab og løn, søger regnskabsmedarbejdere til emnebanken, med SAP-erfaring til faste stillinger og vikariater på enten fuldtid eller deltid.

Vi har mange kunder, overvejende internationale virksomheder, der løbende har behov for regnskabsmedarbejdere på alle niveauer, som har praktisk erfaring med at arbejde i økonomisystemet SAP.

ARBEJDSOPGAVERNE KAN VARIERE FRA JOB TIL JOB, MEN PRIMÆRT VÆRE INDENFOR FØLGENDE OPGAVER:

 • Debitorstyring

 • Kreditorstyring

 • Finansbogholderi

 • Oprettelse og godkendelse af PO-numre samt opfølgning herpå

 • Afstemninger

 • Kontakt til leverandører, interne og eksterne kunder samt finansielt servicecenter

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

 • Du har minimum et par års regnskabserfaring, hvor du har arbejdet med en eller flere af ovenstående opgaver i SAP

 • Du kan begå dig på engelsk på dagligdagsniveau

 • Du er vant til at arbejde i Excel på dagligdagsniveau

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

 • Du er stabil og pligtopfyldende

 • Du er serviceminded og fleksibel

 • Du er struktureret og har sans for detaljer

 • Du forstår at arbejde selvstændigt med dine opgaver

ANSØGNING
Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, bedes du registrere dig, ved at søge direkte på denne stilling. Her indtaster du dine stamdata samt uploader dit CV i et Word- eller PDF-dokument.

Bemærk venligst, at der er tale om en emnebanksannonce og dermed ikke en specifik stilling. Vi kontakter dig derfor udelukkende såfremt vi har et konkret job vi kan tilbyde dig, på baggrund af dine ønsker og kvalifikationer, matchende ovenstående profil.

Du vil selvfølgelig få en personlig og professionel behandling under fuld diskretion. Vi vejleder også gerne om din præstation på interviewet, din udformning af CV samt om karrieremuligheder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kelly Finance har specialiseret sig i jobformidling inden for økonomi, regnskab, revision og finans. Kelly Finance er en del af Kelly Services som er en af verdens største virksomheder inden for Search & Selection og vikarløsninger. Vores konsulenter har selv en økonomisk baggrund, hvilket gør os i stand til optimalt at vurdere dine kvalifikationer samt sparre med dig omkring dit fremtidige job.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.