Regnskabsmedarbejdere/bogholdere til emnebanken

Opslået 23 November 2021
GeografiKøbenhavns Kommune
Job type Vikariat
KategoriØkonomi/Regnskab/FinansFinance & Accounting
ReferenceBBBH482314_1637748326

Job beskrivelse

Elsker du at arbejde med tal og it, og trives du med et godt miks af tilbagevendende opgaver og nye udfordringer?


Til Kelly Financial Resources som er en rekrutterings- og vikarvirksomhed specialiseret inden for økonomi, regnskab og løn, søger vi regnskabsmedarbejdere/bogholdere med en bred regnskabsmæssig baggrund, til faste stillinger og vikariater på enten fuldtid eller deltid.
Vi har både større og mindre kunder, internationale og danske, i primært Storkøbenhavn, Nordsjælland og på Vestegnen, som løbende har behov for erfarne regnskabsmedarbejdere/bogholdere til spændende og alsidige stillinger.


Arbejdsopgaverne vil variere fra job til job, men primært være indenfor følgende:

* Finansopgaver
* Debitorstyring
* Kreditorstyring
* Månedsafslutning
* Afstemning
* Løn


Om dig:
* Du har bred regnskabserfaring
* Du har kendskab til Concorde, SAP, Navision, Oracle eller lignende
* Du er serviceminded, stabil, pligtopfyldende og fleksibel
* Du arbejder struktureret, ansvarsbevidst og selvstændigt

Er du på udkig efter nye muligheder, bedes du fremsende dit CV, således at vi forhåbentlig kan hjælpe dig med at få et nyt og spændende job. Vi vil herefter kontakte dig, såfremt vi får stillinger ind som matcher dine ønsker og kvalifikationer.


Du vil selvfølgelig få en personlig og professionel behandling under fuld diskretion.

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, trykker du 'Ansøg nu' og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Bemærk at der ved ansøgningen kun kan vedhæftes ét dokument. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.


ANSØGNINGSFRIST
Vi behandler løbende ansøgninger.


FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.