Teknisk sælger af Workplace Infrastruktur

Opslået 25 August 2022
GeografiHerlev
Job type Fast job
KategoriSalg & Marketing
ReferenceBBBH545716_1661499952

Job beskrivelse

Teknisk sælger af Workplace Infrastruktur

Til vores kunde Dräger søger vi en teknisk sælger af Workplace infrastruktur til kontoret i Herlev. Hvis du trives med at hjælpe kunder med, at finde den bedste løsning til deres behov samt skabe langsigtede relationer, så er denne stilling lige noget for dig. Du bliver en del af det nordiske marketing- og projektteam i hospitalssegmentet, hvor du vil arbejde tæt sammen med salgsteamet. Der vil derfor også forekommer rejser inden for de nordiske lande.

Virksomheden er førende inden for medicinsk og sikkerhedsteknologi. Uanset om det er i kliniske applikationer, i industrien, minedrift eller nødtjenester så er Dräger-produkterne klar til at beskytte, understøtte og redde liv. De er en international virksomhed der består af i alt 15.000 medarbejdere.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • At drive salget hos den danske afdeling
 • Planlægge hvordan der etableres, udvikles og vedligeholdes kunderelationer og opfylde personlige salgsmål hos definerede kunder/samarbejdspartnere
 • Udvikle en kort- og langsigtet rentabel forretning ved at opfylde kundens behov og omdanne teknologiske muligheder til detaljerede tekniske tilbud, løsninger og forslag, der er i overensstemmelse med de strategiske mål
 • Bidrage til regelmæssige analyser af konkurrenternes forretningsudvikling og kortsigtede aktiviteter samt identificere indsatsområder
 • Ansvar for at nå de kommercielle mål for KPI'er som nettoomsætning og margin for WPI-business i et afgrænset område
 • Kommunikere tekniske aspekter til kunderne i et sprog, som er tilpasset kundens krav til løsningerne

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

 • Flere års erfaring med en kommerciel rolle såsom Sales Manager, Key Account Manager eller Product Manager inden for medicoteknik/sundhedsindustrien er et stort plus
 • Du skal kunne omsætte kundemål til tekniske løsninger
 • Flydende i dansk og engelsk

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

 • Du har stærke kommunikationsevner og er god til at skabe relationer
 • En bred forståelse af flere teknologiløsningsområder i sundhedsvæsnet
 • Du er initiativrig og trives ved at arbejde selvstændigt

DU TILBYDES

 • En god lønordning med mulighed for bonus
 • En hybrid arbejdsplads med 2-3 dage på landevejene i Danmark
 • Firmabil

ANSØGNING

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, trykker du 'Ansøg nu' og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

ANSØGNINGSFRIST

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.