Banner Default Image

Om os

Vi fokuserer altid på det næste skridt – What's next?

At matche talentfulde mennesker med virksomheder, der har behov for deres færdigheder, er kernen i det, vi gør. I en verden, hvor intet er permanent, søger jobsøgende og arbejdsgivere hele tiden efter nye udfordringer, nye færdigheder og nye opgaver.

Det næste kapitel og søgen efter udvikling bevirker, at karrierer konstant er i bevægelse. Den næste forretningsstrategi og vækstrejse betyder, at arbejdsgivere løbende evaluerer deres arbejdsstyrkes effektivitet. Hos Kelly tænker vi altid på, hvad der bliver det næste skridt for både jobsøgende og arbejdsgivere.

Nye måder at arbejde og vokse på

I dag vælger mennesker at arbejde på uafhængige måder – midlertidigt som vikar, som freelance og som konsulent - for at få erfaring, fremme deres karriere og opnå fleksibilitet til at forfølge deres passioner. I den forbindelse bliver det arbejdsgiverens opgave, at omfavne den moderne arbejdsverden og genoverveje deres talentstrategi for at udnytte potentialet hos alle medarbejdere og arbejdsformer og deres værdi på arbejdspladsen.

Vi hjælper folk med at bryde ud af gamle tænkemåder og skaber i stedet nye forbindelser mellem mennesker og jobs, hvilke muliggør den vækst og udvikling som både jobsøgende og arbejdsgivere stræber efter.
Vores specialiseringer dækker over:
✚ Finance & Accounting
✚ Life Sciences
✚ Engineering & Production
✚ Logistics
✚ Office & Administration
✚ Travel
✚ Sales & Marketing
✚ Customer & Call Center
Takket være vores lokale og globale netværk, kan du få direkte adgang til en talentmasse af kandidater, uanset hvor og hvornår du har brug for hjælp. Vi tilbyder ydermere følgende fleksible personaleløsninger:

✚ Search & Selection
✚ Vikariater
✚ Selvstændige konsulenter
✚ Staff Leasing
✚ Outplacement
Banner Default Image

Vi er på din side

Menneskerne bag Kelly – dem der arbejder internt, bag kulisserne og får det hele til at ske – er unikke ved deres forståelse og engagement i at hjælpe andre med at skabe en bedre fremtid samt hjælpe virksomheder konkurrere, opleve fremgang og vokse. Det er netop derfor vores arbejde er vigtigt. At hjælpe mennesker med at transformere i den ønskede retning er vigtigt. At forme fremtiden for jobmarkedet er vigtigt.

Sammen med arbejdstagere og virksomheder jagter vi nye udfordringer og muligheder. Vi spørger altid ”what’s next”? Det er dét vi finder vigtigt, og det er det vi arbejder for. Det er dét, der kendetegner os.