Image 2021 08 23 T18 03 48

Search & Selection

At finde de bedste kandidater til virksomhed behøver ikke, at være kompliceret.

Hvorfor skal du vælge os?

Det er hårdt arbejde at rekruttere eller ansætte fremragende talenter. Det kan være både tidskrævende og kompliceret, og I har måske i forvejen en voksende arbejdsbyrde. For ikke at nævne det faktum, at 50% af nyansættelser viser sig ikke at fungere, så kan det siges, at være en dyr fejltagelse at tage en forkert ansættelsesbeslutning. Arbejdsløsheden er lav, og konkurrencen om talenter er hård.
Der er høj efterspørgsel efter kvalificerede kandidater, og visse kompetencer er derfor svære at finde. En ting står dog fast; succes i tidens konkurrencedygtige marked afhænger af jeres evne til at få adgang til de bedste talenter. I skal være i stand til at finde de helt rigtige kompetencer, hvor end og når end I skal bruge dem. Hos Kelly er vi dedikeret til at opbygge avancerede sourcing- og rekrutteringsprocesser, anvende den nyeste teknologi og ansætte erfarne konsulenter således at vi sikrer, at vi leverer det bedste talent til netop jeres virksomhed.
Om end det er én eller ti faste stillinger I skal have besat, så er i dag dagen, I bør række ud. For når det angår jagten efter talenter, er jeres virksomhed i trygge hænder hos os. Lad jer ikke påvirke af ubesatte stillinger og mangel på passende kandidater. Med vores 70 års rekrutteringserfaring, er vi den rette sparringspartner og hjælper jer med glæde, med at finde ud af, hvad der er det næste skridt for jeres virksomhed.

Image 2021 08 18 T11 01 16

Kontakt os

At finde den helt rigtige kandidat, handler om meget mere end blot et match hvad angår kompetencer. Det handler om at finde mennesker, der deler jeres vision. Ring eller læg en besked, så kontakter vi jer hurtigst muligt.
Image 2021 08 18 T11 01 16

Dine ansættelsesudfordringer er hermed løst

Som grundlæggeren for rekrutteringsindustrien har vi forbundet verdens bedste virksomheder og medarbejdere i 7 årtier. I al den tid har vi konstant udviklet os for at holde os opdateret på et område under stadig forandring. I dag har både store og små virksomheder tillid til, at vi kan levere personaleløsninger, der rækker over hele spektret af medarbejderløsninger, outsourcing og consulting.