Banner Default Image

Staff Leasing

En simpel og effektiv løsning.

Hvorfor skal du vælge os?

Der kan være mange grunde til, at I kan have brug for ekstra arbejdskraft, men ikke har mulighed for en fastansættelse. Måske er der ansættelsesstop i jeres virksomhed, eller I har brug for en medarbejder i en tidsbegrænset periode. Kelly Staff Leasing er en enkel og effektiv løsning. Ordningen giver tryghed, da medarbejderen vil være månedslønnet på en kontrakt gennem Kelly, da vi står for al personaleadministration. I er ikke forpligtet til at tilknytte medarbejderen bonusordninger, aktieoptioner, sundhedsforsikring mv. Dog skal I som brugervirksomhed sørge for, at medarbejderen er omfattet af jeres arbejdsskadeforsikring.
Jeres omkostninger afhænger af kontraktens indhold. I betaler altid sociale omkostninger samt et administrationsgebyr.
Vi kan rekruttere denne medarbejder for jer, eller I kan komme med en medarbejder i selv har fundet, som vi kan sætte i gang for jer.
Vi har leveret midlertidigt personale i mere end 70 år. I dag samarbejder vi med organisationer over hele kloden og udnytter vores erfaring og ekspertise til at levere fleksible personaleløsninger, juridisk support, og specialiserede staff leasing services ved hjælp af vores dedikerede konsulenter. Vi tilbyder support lige præcis hvor det er relevant, og vi kan hurtigt implementere midlertidige løsninger til at støtte din virksomhed, når du har mest brug for det. Vi sikrer derudover, at vikarer understøttes hele vejen igennem. Når en medarbejder opsiges, arbejder vi effektivt for at finde deres næste job gennem vores store netværk.

Blank

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål? Læg os en besked for at tale om din virksomheds behov eller for at tale med en af vores dedikerede konsulenter.

Image 2021 08 18 T11 31 33

Dine ansættelsesudfordringer - vi løser det

Som grundlægger af personaleindustrien, har vi i syv årtier forbundet de bedste virksomheder og medarbejdere.