Life Science

Life Science

Er du klar på en ny udfordring?

Udforsk vores ledige jobs og ansøg i dag!

Jobtilbud

Tilbage

​At støtte din karriere er i vores DNA

Mennesker der arbejder med Life Sciences er med til at ændre verden. Vi er stolte af at samarbejde med fantastiske Life Science virksomheder verden over og hjælpe vores kandidater med deres karriere inden for denne vigtige branche. Om du leder efter en fast, en konsulent eller midlertidig stilling, kan vi hjælpe dig med at opdage din næste karrierevej. Vores eksperter arbejder med arbejdsgivere og kandidater inden for industrier som bioteknologi, lægemidler, kosttilskud, klinisk forskning, apparater og kosmetik. Vi hjælper dig med at komme tættere på drømmejobbet. Find dit næste skridt inden for Life Sciences med Kelly.

​Hvorfor vælge Kelly som din sparringspartner?

Vi indgår i et tæt samarbejde med dig, for at finde ud af hvem du er, og hvad der motiverer dig. Vi hjælper dig med at få kontakt til de største Life Science virksomheder verden over og hjælper dig med at finde et job, hvor du kan gøre en forskel.
Vores konsulenter er eksperter inden for industrien og vil hjælpe dig med at finpudse din samtaleteknik og dit CV. Vi ved, at karrierer er unikke. Derfor yder vi personlig og kompetent sparring, uanset hvor du er i din Life Science karriere.

 • ​Jeg har fra første møde med Kelly følt mig tryg og i yderst professionelle hænder. Processen har fra start til slut været meget informativ & gennemsigtig samt et perfekt match til min profil.

  Heidi
  Heidi, PA & AC
 • ​Jeg var igennem et fantastisk rekrutteringsforløb hos Kelly, de så mig og mine kompetencer fra starten og nu sidder jeg I mit ønskejob.

  Malene
  Malene, Office Manager
 • Kelly yder altid en er meget kvalificeret, personlig og ikke mindst målrettet indsats og opfylder til fulde mine ønsker og behov. Min dedikerede rekrutteringskonsulent er altid grundig og faglig dygtig og jeg er derfor helt tryg i hele processen. Jeg kan kun give Kelly mine bedste anbefaling.

  Helle
  Helle, HR konsulent
 • Kelly Services har simpelthen givet mig det bedste job jeg kunne ønske mig - lige ud fra skole og vupti, så blev jeg controller! Super søde, hjælpsomme og holder sig hele tiden opdateret på hvordan det går – man kan jo ikke bede om mere

  Mads
  Mads, Controller
Winnie Andersen

Winnie Andersen

Operations Manager

Se