Kontor & Administration

Kontor & Administration

Er du klar på en ny udfordring?

Udforsk vores ledige jobs og ansøg i dag!

JOBTILBUD

Tilbage

​Vi er her for dig – gennem hele din karriere

Hos Kelly er vi kontorpionerer. Vi begyndte allerede at tilbyde fleksible kontor og administrative jobmuligheder for over 70 år siden, og brænder stadig i lige så høj grad for at udvikle karrierer inden for kontor og administration verden over. Vi samarbejder med førende virksomheder, hvilke spænder fra spændende start-ups til verdenskendte brands. Vi hjælper dig med at få adgang til permanente og midlertidige roller, som passer til din foretrukne arbejds- og livsstil. Tag en ny vej på din karriere – vi hjælper dig med at finde ud af, hvad der kan blive det næste for din karriere.

​Hvorfor vælge Kelly som din sparringspartner?

Vi brænder for, at yde en ekstraordinær service til hver eneste af vores kandidater. Vi hjælper dig med at finde et nyt job, at skræddersy dit CV samtklargøre dig til interview. Vores proces er skræddersyet til dine værdier og unikke karriereønsker. Dette gør vi, for at sikre dig en personlig rådgivning, som kan hjælpe dig med at finde dit drømmejob endnu hurtigere.
Vores erfarne konsulenter er eksperter inden for branchen og rekrutterer på tværs af en bred vifte af kontor og administration jobs. Disse inkluderer: HR, marketing, kundeservice, reception, indkøb, salg, personlige assistenter og lignende.

  • ​Jeg har fra første møde med Kelly følt mig tryg og i yderst professionelle hænder. Processen har fra start til slut været meget informativ & gennemsigtig samt et perfekt match til min profil.

    Heidi
    Heidi , PA & AC
  • ​Jeg var igennem et fantastisk rekrutteringsforløb hos Kelly, de så mig og mine kompetencer fra starten og nu sidder jeg I mit ønskejob.

    Malene
    Malene , Office Manager
Winnie Andersen

Winnie Andersen

Operations Manager

Se
Jette Bajlum

Jette Bajlum

Senior Consultant, Kelly Professional & Industrial, Copenhagen

Se