Kundeservice & Call Center

Kundeservice & Call Center

Er du klar på en ny udfordring?

Udforsk vores ledige jobs og ansøg i dag!

JOBTILBUD

Tilbage

​Find dit nye kald inden for kundeservice

Er du en problemløser, som elsker at lære nyt og hjælpe andre? Så er et fleksibelt kundeservice- eller call center job lige noget for dig. Vores erfarne konsulenter er specialister på området og giver hver kandidat en personlig og kompetent service, for at hjælpe med det næste skridt i karrieren. Som din sparringspartner hjælper vi dig med at forberede dit CV og finpudsning af din samtaleteknik. Vi vil være ved din side og hjælper dig med at finde frem til, hvad der er det næste skridt mod din nye fremtid.

Hvorfor vælge Kelly som din sparringspartner?

Vores rekrutteringskonsulenter har kun et mål for øje; nemlig at hjælpe dig med at finde et job, der passer perfekt til dig. Det betyder, at vi altid står til rådighed for at tilbyde skræddersyet rådgivning og sparring – uanset om du søger nye udfordringer, eller tager dit første skridt inden for branchen. Vi er klar over, at faste stillinger ikke er det rigtige for alle. Derfor tilbyder vi også en hel del fleksible jobs som vikariater eller projektansættelser og skifteholdsarbejde. Vi tilbyder muligheder inden for salg, marketing samt inbound og outbound kundeservice.

 • ​Jeg har fra første møde med Kelly følt mig tryg og i yderst professionelle hænder. Processen har fra start til slut været meget informativ & gennemsigtig samt et perfekt match til min profil.

  Heidi
  Heidi, PA & AC
 • ​Jeg var igennem et fantastisk rekrutteringsforløb hos Kelly, de så mig og mine kompetencer fra starten og nu sidder jeg I mit ønskejob.

  Malene
  Malene, Office Manager
 • Kelly yder altid en er meget kvalificeret, personlig og ikke mindst målrettet indsats og opfylder til fulde mine ønsker og behov. Min dedikerede rekrutteringskonsulent er altid grundig og faglig dygtig og jeg er derfor helt tryg i hele processen. Jeg kan kun give Kelly mine bedste anbefaling.

  Helle
  Helle, HR konsulent
 • Kelly Services har simpelthen givet mig det bedste job jeg kunne ønske mig - lige ud fra skole og vupti, så blev jeg controller! Super søde, hjælpsomme og holder sig hele tiden opdateret på hvordan det går – man kan jo ikke bede om mere

  Mads
  Mads, Controller
Michala Schultz

Michala Schultz

Recruiter

Se