Banner Default Image

Vikariater

Talent er alle steder. Du skal bare vide, hvor du skal lede henne.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har hjulpet mennesker med at komme i arbejde længere tid end nogen anden virksomhed i verden. Vikariater er i vores DNA, og vi forstår de udfordringer, I står overfor, når det handler om midlertidige ansættelser. Vi har siden 1946 været pionerer inden for vikarbranchen, og vi ved dermed hvor effektiv en fleksibel arbejdsstyrke kan være. Vi kan hjælpe jeres virksomhed, uanset hvilke krav og behov I har.
Har I brug for hjælp til hurtig ansættelse? Så er vi her for jer. At hjælpe jer med at finde ud af hvad jeres næste skridt er, er nemlig kernen i det vi gør. Hvert 37. sekund rekrutterer vi en kandidat; mens du har læst denne side, har vi matchet en person med et job.

Vores kandidater er fantastiske. Vi arbejder med et voksende community bestående af freelancere, konsulenter, og vikarer, som alle er med til at ændre den traditionelle måde, at arbejde på. Det har aldrig været mere spændende at udforske midlertidige personaleløsninger.

Image 2021 08 18 T10 14 39

Kontakt os

Vores pulje af talenter er altid tilgængelig for jer, når I står og mangler en dygtig medarbejder. Læg en besked, eller ring så kontakter vi jer hurtigst muligt.
Blank

Dine ansættelsesudfordringer - vi løser det

Som grundlægger af personaleindustrien, har vi i syv årtier forbundet de bedste virksomheder og medarbejdere.