Logistik

Logistik

Er du klar på en ny udfordring?

Udforsk vores ledige jobs og ansøg i dag!

JOBTILBUD

Tilbage

​Vi baner vejen til dit næste job

Søger du nye udfordringer? Kelly kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der kan blive det næste for din karriere inden forlogistik, lager og indkøb. Med vores store netværk bestående af lokale og globale virksomheder, hjælper vi mennesker med hvert skridt i deres karriere inden for logistik, lager og indkøb. Registrer dig i dag og opdag hvor din logistik karriere kan føre dig hen.

Hvorfor vælge Kelly som din sparringspartner?

Konsulenterne hos Kelly er eksperter inden for industrien og ved altid besked om trends og forandringer på markedet. Det betyder, at du altid kan få målrettet hjælp og rådgivning, uanset hvor du befinder dig i din logistik karriere. Derudover bevirker vores fokus på sundhed og sikkerhed, at du altid kan føle dig sikker og beskyttet under dit arbejde.

 • ​Jeg har fra første møde med Kelly følt mig tryg og i yderst professionelle hænder. Processen har fra start til slut været meget informativ & gennemsigtig samt et perfekt match til min profil.

  Heidi
  Heidi, PA & AC
 • ​Jeg var igennem et fantastisk rekrutteringsforløb hos Kelly, de så mig og mine kompetencer fra starten og nu sidder jeg I mit ønskejob.

  Malene
  Malene, Office Manager
 • Kelly yder altid en er meget kvalificeret, personlig og ikke mindst målrettet indsats og opfylder til fulde mine ønsker og behov. Min dedikerede rekrutteringskonsulent er altid grundig og faglig dygtig og jeg er derfor helt tryg i hele processen. Jeg kan kun give Kelly mine bedste anbefaling.

  Helle
  Helle, HR konsulent
 • Kelly Services har simpelthen givet mig det bedste job jeg kunne ønske mig - lige ud fra skole og vupti, så blev jeg controller! Super søde, hjælpsomme og holder sig hele tiden opdateret på hvordan det går – man kan jo ikke bede om mere

  Mads
  Mads, Controller
Winnie Andersen

Winnie Andersen

Operations Manager

Se