Salg & Marketing

Salg & Marketing

Er du klar på en ny udfordring?

Udforsk vores ledige jobs og ansøg i dag!

JOBTILBUD

Tilbage

​Forstærk din salgskarriere

Uanset hvor du befinder dig i din salgskarriere, er vi din sparringspartner. Kombinationen af vores kompetente rådgivning og globale netværk, sikrer dig spændende muligheder verden over. Om du er på udkig efter din næste store mulighed inden for salg, marketing eller kundeservice, yder vi den sparring du har brug for, for at tage næste dit skridt i karrieren. Vi hjælper dig med at tilpasse dit CV og finpudse din samtaleteknik, så du kan komme tættere på dit drømmejob. Vær nysgerrig og find ud af, hvad der bliver det næste i din karriere, sammen med en af vores dygtige konsulenter.

​Hvorfor vælge Kelly som din sparringspartner?

Vores store netværk af muligheder inden for salg og marketing, giver dig mulighed for at finde netop det job, du søger efter. Vi samarbejder med spændende virksomheder inden for B2B, B2C, kundeservice, salgspositioner på mange niveauer, ordrebehandling, salgs support, telemarketing og forretningsudvikling. Ydermere tilbyder vi en bred vifte af permanente stillinger og projektansættelser passende til din livsstil.

  • ​Jeg har fra første møde med Kelly følt mig tryg og i yderst professionelle hænder. Processen har fra start til slut været meget informativ & gennemsigtig samt et perfekt match til min profil.

    Heidi
    Heidi, PA & AC
  • ​Jeg var igennem et fantastisk rekrutteringsforløb hos Kelly, de så mig og mine kompetencer fra starten og nu sidder jeg I mit ønskejob.

    Malene
    Malene, Office Manager
Winnie Andersen

Winnie Andersen

Operations Manager

Se