Teknik & Produktion

Teknik & Produktion

Er du klar på en ny udfordring?

Udforsk vores ledige jobs og ansøg i dag!

Jobtilbud

Tilbage

​Vi hjælper dig med at opbygge din karriere

I takt med at arbejdet er i konstant forandring, bør din karriere ligeledes være i bevægelse. Vores eksperter samarbejder med nogle af de mest spændende virksomheder i verden og hjælper dig med at finde jobs, hvor du kan udvikle dine kompetencer og få ny erfaring inden for teknik og produktion. Og vores support stopper ikke, når du finder dit perfekte job, vi vil være karriererådgivere for dig, hele vejen gennem din karrieresti.

​Hvorfor vælge Kelly som din sparringspartner?

Vi tilbyder hjælp hele vejen igennem din karriere inden for teknik og produktion. Alt fra at finde de passende jobs, til at skræddersy dit CV og klargøre dig til interview – vores kompetente og erfarne team er her altid for at give dig professionelle råd.
Vores teams i København og Århus fokuserer på teknik og produktions job i industrier som produktion, råvare- og fødevareproduktion samt farmaceutiske produkter.

  • ​Jeg har fra første møde med Kelly følt mig tryg og i yderst professionelle hænder. Processen har fra start til slut været meget informativ & gennemsigtig samt et perfekt match til min profil.

    Heidi
    Heidi, PA & AC
  • ​Jeg var igennem et fantastisk rekrutteringsforløb hos Kelly, de så mig og mine kompetencer fra starten og nu sidder jeg I mit ønskejob.

    Malene
    Malene, Office Manager
Winnie Andersen

Winnie Andersen

Operations Manager

Se