Servicechef

 Job detaljer

Udgivet

09-Apr-2024

Løn

Beliggenhed

 

Kategori

Fast job

sector

Engineering

Reference

BBBH664342

Beskrivelse

Er du den nye servicechef til en dynamisk medico-virksomhed?

Som servicechef hos Tromp Medical kommer du til at arbejde sammen med nogle dygtige og engagerede kollegaer, der sikrer funktionaliteten og leveringen af medicinsk udstyr til bekæmpelse af sygdom. Kort sagt et job, hvor man er med til at gøre en forskel.

Tromp Medical forhandler billeddiagnostisk udstyr til danske hospitaler og privatklinikker. En solid og veletableret virksomhed som startede i Danmark i 2001 og nu er en del af en større koncern med afdelinger i flere europæiske lande.

Du kommer til at lede 6 erfarne serviceingeniører, 4 i Århus og 2 på Sjælland. Det er medarbejdere med høj faglighed og interesse i at arbejde med den nyeste teknologi, og de deltager jævnligt på kurser i udlandet for at være opdateret på den nyeste viden.

”Mit arbejde har en kæmpe betydning for hospitalernes og klinikkernes evne til at udføre deres arbejde. Når jeg ses med venner og bekendte, kan jeg med stolthed i stemmen fortælle, at mit arbejde er direkte med til at bidrage til kvaliteten af undersøgelsen og diagnosticeringen af patienter” udtaler en af serviceingeniørerne.

DU TILBYDES

Et job med stor indflydelse og hvor der bruges ressourcer på uddannelse. Bredt organisatorisk samarbejde i en flad organisation, hvor du arbejder tæt sammen med direktør, salgschef, servicekoordinator og serviceingeniører. Du får muligheden for at arbejde med teknologi i konstant, rivende udvikling, hvor du hele tiden tilegner dig ny viden og bidrager til formidling og vidensdeling på tværs af serviceafdelingen og den øvrige organisation.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Ledelse af 6 serviceingeniører i øst og vest
  • Planlægning og koordinering af installationsprojekter i samarbejde med salgschef
  • Sikre høj kvalitet i de serviceydelser der leveres (installation, fejlfinding/service, vedligehold)
  • Supportere ved tilbudsgivning
  • Teknisk sparring i forbindelse med komplekse problemstillinger

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

  • Ledelseserfaring – herunder distanceledelse
  • Erfaring med planlægning og koordinering af installationsprojekter
  • Relevant teknisk uddannelse (medico ingeniør, elektronikteknolog, elektroniktekniker el. lign)
  • Gerne erfaring med medico teknik og gerne indenfor det billeddiagnostiske område
  • Erfaring med serviceopgaver, IT-teknologi og netværk
  • Resultatorienteret med fokus på høj kvalitet
  • Dansk og engelsk i skrift og tale

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

  • Relationsskabende i forhold til kunderne på hospitaler og klinikker
  • Formår at holde overblik i perioder med mange forskellige opgaver
  • Trives med at holde dig opdateret på ny viden
  • Positiv og åben natur, der fungerer i et bredt samarbejde

Har du lyst til at blive en del af en organisation, hvor medarbejderne er stolte af produkterne og den service de yder, så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

ANSØGNING

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, trykker du ’Ansøg nu’ og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

ANSØGNINGSFRIST

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.

Interesseret i dette job?
gem tilbud
del dette tilbud
Opret jobadvarsler
Opret jobunderretning

Seneste jobtilbud

SCHEMA MARKUP ( This text will only show on the editor. )
Share by: