Travel

Travel

Er du klar på en ny udfordring?

Udforsk vores ledige jobs og ansøg i dag!

JOBTILBUD

Tilbage

​Find dit næste store eventyr

En karriere inden for rejsebranchen kan føre dig mange tænkelige steder hen. Vi arbejder med førende virksomheder på tværs af branchen og landegrænserne. Vi samarbejder med flyselskaber, hoteller, rejsebureauer og mange andre grene, for at kunne give dig spændende karrieremuligheder. Vores rekrutteringskonsulenter har selv brancheerfaring er og anvender deres faglige kompetencer, til at hjælpe dig med at komme videre i din karriere. Vi formidler både faste stillinger og projektansættelser. Kontakt specialisten hos Kelly for at få en dialog om dit næste step i karrieren.

​Hvorfor vælge Kelly som din sparringspartner?

Vi taler dit sprog. Vores konsulenter kommer selv fra rejsebranchen og forstår hvordan de kan hjælpe dig, med at tage de rigtige beslutninger på det rette tidspunkt.Vi kender til de forhold og krav, der stilles til at arbejde i rejsebranchen, og kan dermed sikre det perfekte match mellem dig og din potentielle nye arbejdsgiver. Vi hjælper dig på hvert step i din karriere – om du er nyuddannet eller har mange års erfaring – vi kan hjælpe dig med at finde permanente, midlertidige, fleksible samt konsulentjobs på tværs af branchen.

 • ​Jeg har fra første møde med Kelly følt mig tryg og i yderst professionelle hænder. Processen har fra start til slut været meget informativ & gennemsigtig samt et perfekt match til min profil.

  Heidi
  Heidi, PA & AC
 • ​Jeg var igennem et fantastisk rekrutteringsforløb hos Kelly, de så mig og mine kompetencer fra starten og nu sidder jeg I mit ønskejob.

  Malene
  Malene, Office Manager
 • Kelly yder altid en er meget kvalificeret, personlig og ikke mindst målrettet indsats og opfylder til fulde mine ønsker og behov. Min dedikerede rekrutteringskonsulent er altid grundig og faglig dygtig og jeg er derfor helt tryg i hele processen. Jeg kan kun give Kelly mine bedste anbefaling.

  Helle
  Helle, HR konsulent
 • Kelly Services har simpelthen givet mig det bedste job jeg kunne ønske mig - lige ud fra skole og vupti, så blev jeg controller! Super søde, hjælpsomme og holder sig hele tiden opdateret på hvordan det går – man kan jo ikke bede om mere

  Mads
  Mads, Controller